Gå till innehåll
Sjöviken IF
Sjöviken IF

Sjöviken åkte ur Svenska cupen

Sjövikens lag i årets svenska cupen i Eskilstuna åkte ut i åttondelsfinalen mot Skoghall 1.

Årets svenska Cupen gick i Eskilstunas Munktellarena Vi hade två halvdagar att träna på så det blir inte så mycket träningstid Tycker ändå vi har bra koll på bollar o lägg. Sen finns det kanske alltid något man kan finslipa på. Man ska också tänka på att vi är nog ett av lagen som har minst erfarenhet av anläggningen av dom som var med. Träningen flöt på bra men träningsresultaten var ändå lite höga även om vi hade ett 18-varv på träningen så låg nog lagsnittet runt 23.

I gruppspelet fortsatte tyvärr samma resultat dyka upp som på träningen. Vi pendlade mellan 3-5 plats men lyckades till slut bli 4a och därmed ta sista platsen till cupen på söndagen. Där ställdes vi mot Skoghall 1. Matchen var jämn hela vägen, när vår sista spelare var på bana 17 så var ställningen helt lika, tyvärr så tappar vi två slag på 17 och därmed matchen. Vi har 91 slag på det varvet. Även om vi inte var nöjda så med lite tur i lottningen så hade det räckt långt i första matchen med 91 slag. Skoghall spelade bra o har den där lilla extra turen som kan behövas ibland. Det är bara att lägga detta bakom sig och ta nya tag 2024 ska det gå i Landskrona så då har vi chans till lite mer träning.

Publicerad: 2023-01-11

Senast uppdaterad: 2023-01-11

Författare: Johan Kessels

Besöksadress

Hässleholmsgården
281 33 Hässleholm

Postadress

Fridas gata 24
256 54 Ramlösa

Kontakta oss

0451-15807
 nbl@telia.com